Suspesa l'obra de teatre «Laika» prevista per diumenge al Teatre Conservatori

«Laika» es basa en la història real de la gosseta russa que va anar a l'espai
«Laika» es basa en la història real de la gosseta russa que va anar a l'espai | Promocional
Redacció
02 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:06h
L'obra de teatre Laika de Xirriquiteula Teatre, prevista per aquest diumenge, 3 d'octubre, al Teatre Conservatori, ha estat suspesa  per necessitats de la companyia. El Kursaal ja s'ha posat en contacte amb les persones que havien adquirit les entrades, perquè puguin recuperar-ne l'import. Tot i això, ja s'està treballant perquè en els propers dies es pugui trobar una nova data per reprogramar el muntatge a Manresa.
  
Laika narra la història de la gosseta que va viatjar a l'espai per primer cop. Un espectacle amb retroprojeccions, titelles, autòmates... i guardonat amb el al festival Feten 2019 amb els premis a la millor autoria i la millor direcció, també el premi Drac d'Or 2018 a la millor escenografia infantil i del jurat i el premi de la crítica al millor espectacle familiar 2018. També va ser Premi BBVA de Teatre 2019.

El proper espectacle per a públic familiar de la temporada serà dissabte vinent, 10 d'octubre al teatre Conservatori, amb la representació d'Oops! de la companyia Teatre Mòbil. Les entrades es poden comprar tant a les taquilles com per internet.