Les escoles del Bages mantenen vint-i-una classes confinades per la Covid-19

Els quatre grups de l'escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós han tornat a classe després de superar la quarantena

Una aula d'escola
Una aula d'escola | Europapress
02 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:40h
Els quatre grups que van ser confinats per coronavirus a l'escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages han tornat a classe després d'haver superat la quarantena. Aquestes quatre classes se sumen a les dues que es van reincorporar dijous a Artés, a l'escola Doctor Ferrer i l'escola Bressol Moixaines. Tot i així, en les últimes 24 hores s'han confinat tres grups més als centres escolars del Bages, un segon grup a les escoles concertades Mare de Déu del Pilar i la Salle, de Manresa, i un grup a l'institut Mig Món de Súria.

Segons el llistat diari que publica el Departament d'Educació, i la informació dels diversos centres educatius i ajuntaments afectats, el nombre total de classes en aïllament al Bages són vint-i-una. Aquest divendres, el llistat del Departament inclou vint-i-un grups al Bages i, en aquesta ocasió quadra amb la informació dels propis ajuntaments.

Els centres que registren més afectació són l'institut Lacetània, l'escola la Salle i el col·legi Mare de Déu del Pilar de Manresa, i l'escola Sant Vicenç, de Sant Vicenç de Castellet. Aquests quatre centres tenen dos grups en aïllament.

Els centres del Bages afectats són una classe a l'escola Sant Miquel de Castellgalí, dos grups del col·legi Mare de Déu del Pilar, un grup de l'escola la Sèquia, un grup de l'institut Cal Gravat, un grup de l'institut Lluís de Peguera, un grup a l'institut Pius Font i Quer, dos grups a l'institut Lacetània, dos grups, també, al col·legi La Salle, un grup a l'escola Bages, un grup a l'escola Puigberenguer i un grup de l'escola Oms i de Prat, aquests últims dotze són tots ells de Manresa; un grup confinat a l'Escola Diocesana de Navàs, un grup de l'institut Quercus i un altre a l'escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada, dos grups a l'Escola Sant Vicenç de Sant Vicenç de Castellet, un grup a l'escola Jeroni Moragas d'Ampans, a Santpedor i, finalment, un grup a l'institut Mig Món de Súria. El Moianès manté un grup confinat a l'institut Moianès de Moià.