joventut

Manresa acollirà aquest octubre les exposicions «Trames» i «Tècnica Pouring»

A l'Espai Jove Joan Amades i al Casal de Joves la Kampana

per Redacció , 1 d'octubre de 2020 a les 11:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els equipaments juvenils de Manresa, l'Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana, ofereixen a les persones joves artistes un espai on poder exposar la seva obra de forma gratuïta. A més, l'espai també pretén recolzar a les persones que inicien la seva trajectòria artística i els facilita la difusió de la mostra a través del web de Manresa Jove i de les xarxes socials.

Del 6 al 29 d'octubre es podrà veure Trames de Tatiana Grisel a l'Espai Jove Joan Amades (C/ Sant Blai, 14). L'entrada és lliure en el següent horari: Dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 19 h


Trames: Lectura i interpretació abstracta de textures

L'autora parteix de la idea primària de la unió dels elements individuals mitjançant els colors i el tramat format. Un sol element que pot configurar un "tot", i a pesar de la seva senzillesa, ens encamina a diverses sensacions que seran disfressades pels colors. Composicions simples, lectures senzilles que, si s'observen amb detenció poden despertar emocions complexes.


Tatiana explica que des de sempre la combinació de colors i formes li han generat intenses emocions i això li ha permès poder expressar-se d'una forma que no podia fer a través de les paraules. I és per això que ha dedicat el seu temps a l'estudi del dibuix, pintura; alimentant la seva passió per la comunicació visual. Va ser aprenent de diversos artistes plàstics, va estudiar Belles Arts, disseny d'interiors i disseny gràfic i actualment estudia el Grau Superior d'Il·lustració a l'Escola d'Art de Manresa.

Del 5 al 30 d'octubre es mostrarà Tècnica Pouring de Samuel Della Siega i Laura Roda al Casal de Joves la Kampana (plaça Icària s/n) en horari de dilluns a divendres de 17 a 19.30 h.

Tècnica Pouring: Pintura acrílica llençada directament sobre el llenç

Els dos autors de l'obra són dos joves artistes manresans que en el seu temps lliure es dediquen a crear obres artístiques, entre aquestes algunes són creades amb la tècnica pouring que es basa a crear diferents quadres abstractes amb pintura acrílica líquida i fluida llançada directament sobre el llenç, movent la superfície per recobrir-la per complet, creant d'aquesta manera formes abstractes i com a resultat uns quadres molt singulars.

Un dels autors de l'obra, estarà el dia 15 d'octubre al Casal de Joves la Kampana realitzant un taller de pintura utilitzant aquesta mateixa tècnica, amb els i les joves que estiguin interessats a posar-la en pràctica i fomentant l'expressió i la creativitat.

Per tal de poder exposar en aquests espais, poseu-vos en contacte amb un dels dos equipaments:

- Espai Jove Joan amades: 938771360 manresajove@ajmanresa.cat
- Casal de Joves la Kampana: 93 872 92 37 lakampana@ajmanresa.cat

 

Participació