Escena

El Festival Test portarà dotze microespectacles a tretze municipis durant la tardor

El festival no va fer l'obertura, com era habitual, a Avinyó, però no ha renunciat a ser corretja de transmissió entre les companyies i el públic

per Redacció , 30 de setembre de 2020 a les 11:12 |
El festival Test acollirà espectacles de teatre, música i dansa | Promocional
Davant la situació creada per la Covid-19 Testimoni Escènic ha replantejat el format del festival Test, i en aquesta edició de 2020 no hi ha hagut l'obertura del festival a Avinyó amb la programació de totes les companyies durant el mes de juliol, sinó que la programació dels espectacles a Avinyó passa realitzar-se a la tardor com un municipi més de la xarxa.

Sí que es va cercar, però, una primera part adaptada per tal que tingués lloc el mateix mes de juliol: Sutura. Festival per curar la ferida. Del 20 al 24 de juliol, en col·laboració amb els Tallers Musicals d'Avinyó, es van organitzar unes jornades d'art, aprenentatge i reflexió mitjançant taules rodones i breus actuacions artístiques en directe. Aquest festival (presencial i en estriming) va esdevenir la primera part del Festival Test.


El Festival en xarxa Test continua doncs, ja amb el format de programació de
microespectacles, durant els mesos d'octubre i novembre pels tretze municipis que conformen la xarxa. Cada municipi acollirà de tres a cinc espectacles i aquests conformaran una programació que es desplegarà durant un matí o una tarda per diversos espais de les poblacions.


Els municipis que participen del Festival Test són:

- Avinyó: Sutura del 20 al 24 de juliol
- Navarcles: 3 d'octubre a la tarda
- Balsareny: 4 d'octubre al matí
- Callús: 10 d'octubre a la tarda
- Navàs: 17 d'octubre a la tarda
- Santpedor: 18 d'octubre a la tarda
- Artés: 24 d'octubre a la tarda
- Santa Maria d'Oló: 25 d'octubre a la tarda
- Sant Salvador de Guardiola: 1 de novembre al matí
- Sallent: 7 de novembre a la tarda
- Sant Feliu Sasserra: 21 de novembre a la tarda
- Avinyó: 22 de novembre
- Gironella: 28 de novembre a la tarda
- Cabrianes (Sallent): 29 de novembre a la tarda


En la present edició hi ha programats dotze espectacles diferents de música, teatre de text i dansa. Es pot veure tota la programació de cada municipi i la informació de tots els espectacles a www.festivaltest.cat.

Aquesta edició del Festival en xarxa Test 2020 té un pressupost total de
28.000 euros. Està finançat pels onze Ajuntaments que acullen els espectacles i rep el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Bages, el Consell Comarcal del Moianès i s'ha demanat també suport a la Generalitat de Catalunya.

 

Participació