L'Audiència Provincial jutjarà un perruquer manresà per abusos sexuals a un nen d'11 anys

Segons la fiscalia, l'acusar va fer despullar el menor i li va fer tocaments als genitals mentre li tallava els cabells

Audiència Provincial de Barcelona
Audiència Provincial de Barcelona | Europapress
30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:49h
L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà el dimecres de la setmana que vé un perruquer manresà del Centre Històric acusat d'un delicte d'abusos sexuals a un menor que hi havia anar a tallar-se els cabells. Els fets es remunten a octubre de 2016 quan, segons la fiscalia, mentre l'acusat rentava els cabells a un menor de 11 anys, va mullar-li intencionadament els pantalons, i tot seguit li va fer treure els pantalons així com els calçotets i va fer-li tocaments als genitals amb una tovallola i amb la mà. El perruquer, que treballava en un pis al barri de les Escodines, feia ofertes de perruqueria a joves i infants.

Tal i com va informar en primícia NacióManresa, el menor va explicar el cas als seus pares i aquests ho van posar en coneixement dels serveis socials de l'Ajuntament de Manresa que, a la vegada, ho van traslladar als Mossos d'Esquadra que, inicialment, van obrir diligències d'ofici. En el moment de la investigació, la policia catalana no descartava que hi haguessin altres menors víctimes d'abús sexual per part de l'acusat.

L'acusat s'enfronta a la demanda d'una pena de 3 anys i mig de presó així com a la prohibició de comunicar-se o aproximar-se a menys de 1.000 metres de la víctima durant els tres anys següents al compliment de la condemna. Durant aquest temps, a més, estarà sota llibertat vigilada.

Finalment, en concepte de responsabilitat civil, fiscalia demana una indemnització de 3.000 euros a favor de la víctima en concepte de danys morals.