L'Ajuntament de Sant Fruitós i Ampans oferiran un servei ocupacional al municipi

Els usuaris realitzaran activitats diverses com tasques de voluntariat en equipaments públics o en centres residencials i col·laboracions amb altres projectes d'entitats o col·lectius

Visita institucional al servei ocupacional d'Ampans
Visita institucional al servei ocupacional d'Ampans | AjSFB
Redacció
30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 9:53h
L'Ajuntament de Sant Fruitós i la fundació Ampans treballen conjuntament per tal de poder oferir un nou servei ocupacional per a persones amb discapacitat del municipi i de poblacions veïnes.

Aquest nou servei, que es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola de Música municipal, té per objectiu que els usuaris d'aquest servei no hagin de desplaçar-se per tal de poder fer ús d'aquest servei i alhora fomentar la integració al municipi.

A causa de l'actual situació sanitària es considera més necessari que mai oferir un servei ocupacional proper als municipis evitant d'aquesta manera els desplaçaments en transport públic i poder treballar amb grups més reduïts de persones.

Aquesta iniciativa té per objectiu dotar als usuaris d'un recurs de teràpia ocupacional que els permeti desenvolupar els seus objectius personals amb activitats diverses i alhora integrar-los en l'entorn del seu municipi. En aquest sentit, els usuaris realitzaran activitats diverses com tasques de voluntariat en equipaments públics o en centres residencials i col·laboracions amb altres projectes d'entitats o col·lectius del municipi. El centre té la voluntat de ser part activa de la vida de Sant Fruitós de Bages.

Aquest dimarts al matí l'alcaldessa del municipi Àdria Mazcuñán, el regidor d'educació Felip Echarri i la regidora de cultura Laia Feliu, han visitat l'equipament acompanyats pel director general d'Ampans, Toni Espinal, la directora del servei de Centre Ocupacional de l'entitat, Cristina Llohis, i d'un grup de persones usuàries que participaran de les activitats que s'hi faran. 

Aquest servei s'oferirà a l'edifici de l'Escola de Música municipal fruit d'un acord entre el consistori i la fundació per un termini de vint anys.