El Museu de la vinya i el vi de Sant Fruitós es converteix en una aula pels alumnes de vitivinícola

Realitzen l'assignatura de tastos de vins de la mà del sommelier Jaume Pont, del celler el Setè Cel de Manresa

El estudiants del mòdul vitivinícola, al Museu
El estudiants del mòdul vitivinícola, al Museu | AjSFB
Redacció
29 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:15h
Els alumnes del mòdul de Màrqueting i Publicitat en el sector vitivinícola de l'Institut Gerbert d'Aurillac realitzen les sessions pràctiques d'aquest curs escolar al nou Museu Municipal dedicat a la vinya i el vi. 

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha posat a disposició del centre educatiu aquest espai, ja que a causa de la Covid-19 algunes de les sessions pràctiques d'aquesta formació dual no es podien fer en els espais on s'havien dut a terme en les darreres edicions. 

Concretament els alumnes realitzen al Museu l'assignatura de tastos de vins de la mà del sommelier Jaume Pont, del celler el Setè Cel de Manresa.