Les associacions d'empresaris de polígons de Manresa celebraran les assemblees en línia

L'única presència física en el local de les associacions, serà la dels presidents, secretari/es i tresorers

Redacció
29 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:25h
Aquest dimecres 30 de setembre, les entitats dels polígons de Bufalvent, Pont Nou, Dolors i Els Trullols Parc, celebraran les respectives assemblees anuals ordinàries i de socis en streaming. La situació i les restriccions a causa de la Covid-19, ha obligat les organitzacions a buscar un sistema que garantís la seguretat dels socis i el dret a la plena informació. 

L'esdeveniment produït per Manual Produccions i amb la col·laboració de l'empresa Globus MCMXC, SA, garantirà a les persones sòcies participar, preguntar, debatre i votar amb absoluta normalitat i amb les màximes garanties. 

L'única presència física en el local de les associacions, serà la dels presidents, secretari/es i tresorers, essencials per al desenvolupament de l'assemblea, així com els equips tècnics.

Tot el procés formal de convocatòria i continguts, s'ha desenvolupat en plena normalitat. 

En l'acte els secretaris aprovaran l'acta de la darrera assemblea, els presidents detallaran els informes de gestió i els projectes en curs i els tresorers presentaran el tancament econòmic i pressupost abans aprovat per les juntes directives. 

Aquest any, els associats/des també estan convocats a votar la inscripció de les associacions a la UPIC, Unió de Polígons Industrials de Catalunya, que és una institució orientada a millorar el territori i enfortir el teixit empresarial català, creant les condicions perquè les empreses siguin més competitives en un entorn innovador i sostenible, alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 i el programa Catalunya 2030/40 de la Cambra de Barcelona i amb el suport de les cambres de Catalunya. 

Les associacions d'empreses de polígons de Manresa, fan una aposta innovadora per la virtualització dels esdeveniments, ja que en aquest últim semestre s'ha convertit en un format habitual de comunicació entre empreses.