El conseller Jordi Puigneró visita les noves antenes per a mòbil de Sant Salvador de Guardiola

Serviran per donar cobertura a Ca l'Esteve i el Parrot

El conseller, la delegada del govern i autoritats locals davant de l'antena
El conseller, la delegada del govern i autoritats locals davant de l'antena | AjSSG
Redacció
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:53h
El conseller de Polítiques digitals i administració pública, Jordi Puigneró, ha visitat aquest dilluns al migdia Sant Salvador de Guardiola per la instal·lació de l'antena de Vodafone que millorarà la cobertura a Ca l'Esteve. Primer ha tingut lloc la visita institucional del conseller junt amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, a l'edifici consistorial i la firma del llibre d'honor del municipi. 

Posteriorment les personalitats s'han traslladat a l'antena de telefonia ubicada a Ca l'Esteve i s'hi ha afegit Laura Molist, directora general Vodafone Catalunya; Àlex Carballo, director de Ventes Sector Públic Catalunya de Vodafone i Xavier Flores, gestió de projectes de la Secretaria de Polítiques Digitals.

Durant la visita s'ha informat que l'empresa Vodafone ha instal·lat tres noves antenes que asseguren la cobertura de veu i dades (en 3G i 4G) a tota la zona de Ca l'Esteve i del Parrot que actualment tenien un servei molt deficitari. Vodafone ha assegurat que la cobertura de dades a l'interior dels edificis serà d'un 100%. 

L'alcaldessa ha traslladat al conseller i a la directora general de Vodafone Catalunya la necessitat de poder arreglar les mancances de cobertura a la resta del municipi, especialment al polígon industrial de Salelles, així com també de disposar d'una implementació de la fibra òptica al 100% del territori municipal.