El Manresa FS continua amb la bona línia de pretemporada i guanya a la pista del Sala 5 Martorell (3-4)

Els manresans jugaran tres partits més abans de l'inici de la lliga, el 24 d'octubre

28 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:32h
El Manresa FS ha guanyat el seu sisè partit de pretemporara, el duel més exigent, a la pista del Sala 5 Martorell, per 3-4.

En una primera part força equilibrada, els manresans varen saber donar la volta al marcador amb gols de xut exterior al gol inicial dels de Martorell. Amb el marcador de 1-3, els de Sito Rivera varen desaprofitar diverses arribades a la porteria de Arriero. Aquest fet va comportar que els locals es mantinguessin dins el partit tot i el resultat advers. A poc pel descans, va arribar el gol de Pablo que deixava tota una segona part molt oberta.

A la represa, un Manresa FS insistent i intens i amb molt bon joc en molts moments, va mantenir a ratlla al seu rival fins que els locals a cinc minuts per al final varen optar pel joc de cinc. Amb aquest sistema, varen empatar el partit a tres gols a quatre minuts per al final. Abans, els martorellenscs amb cinc faltes acumulades havien fet una falta que Corvo va llançar de doble penal al pal. Va ser desprès, a dos minuts per acabar, quan en un segon llançament, el mateix Corvo va donar la victòria als del Bages.

Ara als manresans els queda jugar en pretemporada a Cerdanyola, Ripollet i Pallejà per encetar la lliga el 24 d'octubre.

Sala 5 Martorell: Arriero, Pau Albacete, Melic, Oussama, Cristian; Husse, Alejandro, Rusi, Ramon, Pablo, Toni i Alex.

Manresa FS: Adil, Eric Castillo, Asis, Aaron, Muñoz; Corvo, Nil, Pep Costa, Manu, Josan, Noguera i Aleix.

Col·legiat: Jordi Boleda

Gols: 1-0 m. 4 Melic; 1-1 m. 5 Josan; 1-2 m.11 Pep Costa; 1-3 m. 15 Josan; 2-3 m.29 Pablo; 3-3 m.36 Ramon; 3-4 m.38 Corvo (DP)