Pedro Martínez considera que al BAXI Manresa li ha fallat el físic al tram final

Jaume Ponsarnau, entrenador del València Bàsquet, ha vist un partit "de tu a tu"

VÍDEO Pedro Martínez en roda de premsa
VÍDEO Pedro Martínez en roda de premsa | BàsquetManresa
27 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:32h

Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha destacat els bons moments que ha tingut el seu equip al tercer quart i començament de l'últim en el partit contra el València. "Però ens ha fallat el físic", s'ha lamentat l'entrenador manresà. A més, Martínez ha atribuït al València Bàsquet el fet de trencar-los el ritme de partit. Però també hi ha elements al cantó positiu com haver competit contra un equip d'Eurolliga. 

Juan Pablo Valuet, al seu torn, no s'ha mostrat preocupat per la derrota ja que la lliga tot just acabar de començar. L'argentí, després d'admetre la superioritat del València en quant a plantilla, demana i confia fer-ho més bé als propers compromisos.

Jaume Ponsarnau, entrenador del València Bàsquet, ha vist un partit "de tu a tu". El targerí ha lamentat la mala lectura del seu equip en molts minuts. El pas endavant del BAXI Manresa en defensa i males decisions en atac del seu equip han complicat molt la vida als ‘taronja'. El tram final, amb aportació d'homes com Fernando San Emeterio, ha estat decisiu. Sobre l'absència de públic, Ponsarnau diu que "toca adaptar-se". 

Arxivat a