26
de setembre
del
2020
Actualitzat
a les
22:14h
El cafè - tapes Torrent de la baixada dels Drets de Manresa ha viscut aquest dissabte una experiència singular en forma de presentació de llibres gastronòmics. A quatre mans, o a dues veus, Laura Conde ha presentat el seu "La felicitat en una croqueta" i Josep Sucarrats "Teoria i pràctica del vermut" (tots dos d'Ara Llibres). L'acte ha estat coordinat per la Llibreria Parcir.
Els dos periodistes gastronòmics han posat en relleu la tornada que tenen tots dos productes en la quotidianitat catalana després d'un temps que semblava que havien perdut la seva vigència, i han explicat anècdotes històriques i actuals relacionades amb el vermut i les croquetes. Mentrestant, els oients podien degustar, un Negroni (1/3 de vermut, 1/3 de Campari i 1/3 de ginebra), acompanyats de cinc croquetes (pernil, bolets, formatge, marisc i pollastre), i una definitiva, de postres, de xocolata i plàtan.
L'acte s'ha portat a terme a l'exterior, amb les cadires separades i amb espai entre els assistents.
Els dos periodistes gastronòmics han posat en relleu la tornada que tenen tots dos productes en la quotidianitat catalana després d'un temps que semblava que havien perdut la seva vigència, i han explicat anècdotes històriques i actuals relacionades amb el vermut i les croquetes. Mentrestant, els oients podien degustar, un Negroni (1/3 de vermut, 1/3 de Campari i 1/3 de ginebra), acompanyats de cinc croquetes (pernil, bolets, formatge, marisc i pollastre), i una definitiva, de postres, de xocolata i plàtan.
L'acte s'ha portat a terme a l'exterior, amb les cadires separades i amb espai entre els assistents.