Esports

L'Ajuntament de Manresa estrena una guia que agrupa l'oferta esportiva de la ciutat per a infants

La Guia d'Entitats Esportives és una continuació de la campanya "Escalfa, que surts!", que promociona la pràctica esportiva

per Redacció , 25 de setembre de 2020 a les 20:59 |
Mélé en una jugada del Manresa RC | MRC
Coincidint amb l'inici del curs escolar, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manresa acaba d'estrenar la Guia d'Entitats Esportives, un document on-line que té l'objectiu de facilitar i donar a conèixer a tota la població l'oferta esportiva de la ciutat adreçada a infants i adolescents.

La guia està ordenada per modalitats esportives. N'hi ha un total de 27. Clicant a dins de cada una, es despleguen els clubs i entitats esportives —que tenen escola d'esport base a la ciutat— que realitzen cada modalitat (en total són gairebé una cinquantena), oferint les dades de contacte, per tal que les famílies interessades s'hi puguin adreçar, i la localització d'on es desenvolupa cada esport.


La publicació de la guia és una continuació de la campanya ‘Escalfa, que surts!', que promociona la pràctica esportiva a la ciutat. Es va estrenar aquest juliol amb un vídeo motivacional que es va distribuir per les xarxes socials de l'Ajuntament amb molt bona acceptació i que també es pot veure al canal de YouTube del consistori.

La Regidoria d'Esports recorda que per tal de facilitar l'accés dels infants i adolescents a la pràctica esportiva i per garantir que no en quedin exclosos per motius socioeconòmics, existeix un sistema d'ajudes, que s'adjudica en funció del nivell de renda disponible per membre de la unitat familiar.


Actualment encara estan oberts els terminis de sol·licitud de dues línies d'ajut. Per una banda, la línia d'Ajuts d'Inclusió Esportiva d'Infants i Joves, que està adreçada a famílies amb una situació socioeconòmica desfavorable. El termini de sol·licitud finalitza el 4 d'octubre. La dotació de la partida és de 18.000 euros. De l'altra, i de forma extraordinària, la línia d'Ajuts per a Infants i Joves de famílies afectades econòmicament per les conseqüències de la crisi de la Còvid-19, també amb un import total de 18.000 euros i amb el termini de sol·licitud fins al 30 de setembre.

 

Arxivat a:
Esports, infància, guia
Participació