Quatre entitats del Bages varen netejar l'entorn del Collbaix

L'acció la van portar a terme la Institució Catalana d'Història Natural, Meandre, Anella verda i el Consell Local per la República de Manresa

L'acció va tenir lloc dissabte passat
L'acció va tenir lloc dissabte passat | Consell per la República
Redacció
25 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:32h
Dissabte passat es va desenvolupar a Manresa una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. 

Aquesta acció es va fer al cim i rodalies de la muntanya de Collbaix i es va aprofitar l'ocasió per afavorir el contacte i coneixement de l'entorn de la muntanya. 

Al llarg del mateix cap de setmana es van portar a terme accions semblants a unes 200 localitats de Catalunya. Donada l'actual situació de pandèmia es van respectar les mesures bàsiques de seguretat. 

Aquesta jornada va estar organitzada conjuntament per la Institució Catalana d'Història Natural. Medi Natural del Bages, delegació del Bages, Meandre, Anella verda i el Consell Local per la República de Manresa. 

Forma part de les activitats promogudes per l'Agència de Residus de Catalunya.