«Un dia qualsevol» arriba el cap de setmana en tres funcions al teatre Kursaal

Una comèdia agredolça en la qual es tracten temes delicats com l’eutanàsia, el sexe, l’autonomia i la solitud en la vellesa

«Un dia qualsevol» es veurà dissabte i diumenge al Kursaal
«Un dia qualsevol» es veurà dissabte i diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
24 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:32h
La Sala Gran del Kursaal acull aquest cap de setmana en 3 funcions (dissabte a les 17.30h i 20.30h i diumenge a les 18h) l'obra Un dia qualsevol d'Oriol Tarrasón, protagonitzada per Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla; una comèdia agredolça que tracta temes com l'eutanàsia, el sexe, l'autonomia, la solitud en la vellesa amb molt humor. Aquest espectacle s'havia de representar el 28 i 29 de març passat, però es va ajornar a causa de la crisi de la Covid-19.

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s'ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit acaba de morir i ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, la Solange (Imma Colomer) ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant. A la residència, hi coneixerà l'Ernest i el Mateu (Pep Ferrer i Quimet Pla). Dos avis que malauradament s'han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall. La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l'apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran, i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència (Annabel Castan). Com diu un dels personatges: "la vida és massa curta per viure només cent anys".

Durant la funció s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant l'espectacle.

Les entrades d'Un dia qualsevol, que tenen un preu de 26 euros, (22 euros amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys), es poden comprar a les taquilles del Kursaal de dimarts a dissabte d'11h a 13h i de 18h a 21h i una hora abans de les funcions; i per internet. En aquestes funcions s'ha convidat el personal sanitari de les residències de gent gran de Manresa per homenatjar la seva tasca durant el període de crisis de la Covid-19.