El Club Tennis Manresa i el Vela Fitness Club fusionen carnets

Els socis dels dos clubs podran feu un ús il·limitat de les dues instal·lacions

Pere Arévalo i Anjo Valentí
Pere Arévalo i Anjo Valentí | CTM
Redacció
24 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:50h
El Club Tennis Manresa i el Vela Club Fitness han arribat a un acord per fusionar els carnets de les dues entitats esportives. Amb aquest acord, els dos clubs manresans, aprofundeixen la seva relació existent de més de 5 anys en el que usuaris d'ambdòs centres ja podien fer un ús amb limitacions de les instal·lacions respectives. El nou conveni posa a l'abast dels socis actuals un ús il·limitat de les instal·lacions esportives d'aquests dos clubs de referència en els seus respectius àmbits a Manresa i a la comarca.

"Davant moments excepcionals i d´oportunitat com els que vivim i patim, cal des de molts dels nostres àmbits saber adaptar-se, transformar-se, i innovar. Per això els nostres dos clubs hem pactat una aliança per oferir un millor i més ampli servei per a tots els nostres socis i sòcies", defensa Anjo Valentí, president del CT Manresa.

"Hem de cercar vincles amb centres esportius amb els quals no competim sinó que ens complementem per oferir un servei integral per a tots els nostres usuaris, que ens demanen cada vegada més un entorn confortable, segur, i accessible", segons Pere Arevalo, responsable del Vela Club Fitness.

"Volen que els socis que ens han estat fidels durant anys tinguin una gratificació afegida en aquests moments més incerts i valorin el fet de mantenir-se en dues entitats que aposten per l'esport i l'entorn social i familiar en totes les seves activitats", ha afirmat el president del CT Manresa.

En un entorn natural a les afores però ben a prop, a l'aire lliure i de més de 25.000m2 en el cas del Club Tennis Manresa, i al bell mig del centre comercial de la ciutat amb unes instal·lacions modernes i espaioses pel que fa al Vela Club Fitness.

"L'accessibilitat i proximitat és un dels nostres principals elements que fa del Vela, un gimnàs proper i obert on sempre poder fer una petita pausa durant qualsevol moment del dia i gaudir del nostre espai de fitness i de la gran oferta d'activitats dirigides amb grups limitats" afegeix el responsable del Vela Club Fitness.