Dos instructors de Saltamos Village competeixen amb èxit al Campionat de Paracaigudisme de Dinamarca

David Niubó i Nil Ferré queden campions en la categoria B en una prova que reuneix una trentena de paracaigudistes europeus

Els dos instructors del Saltamos Village
Els dos instructors del Saltamos Village | Catpress
Redacció
23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 15:57h
David Niubó i Nil Ferré, dos dels instructors de l'equip professional del centre de paracaigudisme de Sant Fruitós de Bages, han tingut un paper molt destacat al Campionat de Paracaigudisme de Dinamarca que s'ha disputat aquest mes de setembre. Niubó i Farré s'han imposat en la categoria B en què competien amb una desena d'especialistes més. 

L'swopping és considerada una de les disciplines de major dificultat del paracaigudisme perquè els pilots volen a gran velocitat a molt poca distància del terra. La parella bagenca ha ocupat les dues primeres posicions en una disciplina en què han hagut de completar proves de distància, precisió i velocitat.

El campionat d'exhibició, disputat a prop de la localitat de Herning, al centre de Dinamarca, ha reunit una trentena d'especialistes de tot Europa.

Previsió per a 2021

David Niubó i Nil Ferré es continuaran entrenant a les instal·lacions de Saltamos Village durant els propers mesos. Els dos instructors de paracaigudisme aprofitaran l'espai per continuar millorant la seva tècnica. L'objectiu de la parella bagenca és competir a les proves europees de Dinamarca, França, Anglaterra i Txèquia l'estiu vinent.