El conseller Chakir el Homrani visitarà aquest dijous Manresa

Participarà en una reunió de treball sobre desenvolupament econòmic local, acció social i ciutadania, visitarà el mercat de Puigmercadal i el supermercat cooperatiu, i es reunirà amb els sindicats de la mina

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani | Arxiu
Redacció
23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:13h
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, farà aquest dijous 24 de setembre una visita l'Ajuntament de Manresa. El conseller arribarà a les 9.30 h i serà rebut per l'alcalde de la ciutat, Marc Aloy Guàrdia, i per altres membres del consistori, juntament amb la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; el director general d'Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives, Josep Vidal, i la directora general de Serveis Socials, Meritxell Benedí. Després de signar el llibre d'honor, El Homrani participarà en una reunió de treball sobre desenvolupament econòmic local, acció social i ciutadania.

Tot seguit, a les 10.30 h, la comitiva visitarà el mercat municipal Puigmercadal i el primer supermercat cooperatiu de Catalunya, que s'obrirà en aquestes instal·lacions. Allà, seran rebuts per membres del consistori, de l'Associació Concessionaris Mercat Puigmercadal i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Posteriorment, el conseller visitarà el Centre Ocupacional l'Art de Viure d'Ampans, a les 12 h, on responsables de l'equipament explicaran el seu funcionament. També estarà, a les 13 h, al Centre Joviat d'FP Integrada, on es trobarà amb responsables de l'espai. Després de dinar a l'escola d'Hoteleria, el conseller es traslladarà al Consell Comarcal del Bages a les 16.30 h, on serà rebut per la seva presidenta, Estefania Torrente, i participarà en una reunió de treball.

A les 18 h el conseller es desplaçarà a la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, on es reunirà amb representants dels sindicats de la mina d'ICL Súria & Sallent (CC.OO, UGT, CGT i USOC).

A les 19.30h el conseller farà una visita a l’Ajuntament de Castellnou. En acabat, al Centre cívic del Serrat visitarà l’espai que ocuparà el Saiar (Servei d’Atenció Integral a la gent gran en l’Àmbit Rural)