El CEDEM programa per l'octubre noves formacions en línia per a emprenedors i empreses

Les formacions són gratuïtes, les places limitades i requereixen d'inscripció prèvia

Redacció
23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 9:51h
El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa continua aquest octubre la seva activitat i ho fa amb la programació d’una nova tanda de càpsules formatives en línia adreçades a particulars, autònoms, emprenedors i empreses.

Programació dels cursos en línia

- Dijous 1 i dimarts 6 d'octubre, de 10 a 12 h (4h). Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l'empresa, a càrrec de Núria Gil. 
- Dijous 8 i dijous 22 d'octubre, de 9.30 a 12 h (5h). Com aconseguir els nostres objectius de negoci en el món on-line, a càrrec de Marc Fernàndez.
- Dimarts 13 i dijous 15 d'octubre, d’11 a 12 h (2h). Fiscalitat bàsica per autònoms, a càrrec de Jordi Rojas. 
- Dimarts 20 d'octubre, de 15 a 16 h (1h). Màrketing, XXSS i estratègia digital per a comerços locals. a càrrec de Marc Vilaplana i Marta Albet.

Sessions on-line periòdiques

- Dilluns 5,12,19 i 26 d'octubre de 10.00h-12.00h. Comença a emprendre, a càrrec d’un tècnic del CEDEM.
- Dijous 8 i 22 d'octubre de 10.00-12.00h. Pla d'empresa en línia, a càrrec d’un tècnic del CEDEM.
- Divendres 2, 16 i 30 d'octubre, 11.00h a 13.00h. Avalua la idea empresarial i concreta els elements clau del teu negoci, a càrrec d’un tècnic del CEDEM 

Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.

La càpsula Màrqueting, XXSS i estratègia digital per a comerços locals té un formulari d'inscripció específic en aquest enllaç. Tota la informació de la càpsula, es rebrà en un correu a part.

Per a la realització de les formacions on-line amb la plataforma zoom, és molt recomanable descarregar-se, prèviament, l'aplicació www.zoom.com pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, les persones interessades rebran un correu amb les  instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió).

Totes les formacions que s’organitzen des del CEDEM són gratuïtes i intenten donar resposta a les necessites i inquietuds d’emprenedors i autònoms.