DDM Trio, la formació jazzística liderada pel sallentí Roger Giménez, dijous al Kursaal

Per garantir les mesures de seguretat, la sala petita del Kursaal tindrà a partir d'ara les butaques numerades

DDM Trio actuarà dijous al Kursaal
DDM Trio actuarà dijous al Kursaal | Promocional
Redacció
22 de setembre del 2020
Actualitzat a les 15:28h
La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 24 de setembre a les 20h, el concert de jazz de DDM Trio, amb la presentació del seu segon disc, Arachnology. El trio, nascut el 2016 a Barcelona, està integrat per Pablo Yupton (baix elèctric i guitarra), Joan Terol (bateria) i el sallentí Roger Giménez (piano i rhodes). 

En aquest concert DDM Trio presenta un projecte amb composicions pròpies, adreçades cap a la versió més creativa i sense complexos del jazz modern i actual, en una suggerent recerca de totes les variants a través del format de trio, orgànic i cru, en què els tres músics despullen les seves emocions i virtuts musicals per crear un espai sonor en què, tant el públic més exigent com el més profà, gaudeixi d'una música bella, interessant i en ocasions, intensa i enèrgica.

DDM treballa el format clàssic del trio de: piano, baix i bateria, amb una renovada visió, i d'altra banda el format de: guitarra, teclat i bateria, mesclant i buscant una diversitat sonora original i diferent en una formació d'aquestes característiques. 

Les entrades per al concert de DDM Trio tenen un preu de 12 euros (10 euros amb carnet Galliner, menors de 25 anys, majors de 65 i Escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet. Per garantir les mesures de seguretat, com a novetat d'aquesta temporada la sala petita del Kursaal tindrà les butaques numerades.