Una nena de sis anys demana auxili mentre maltracten la seva mare a Manresa: «Ajuda, la mataran»

La Policia Local ha detingut l'agressor per violència masclista

Els fets van tenir lloc al carrer Guimerà de Manresa
Els fets van tenir lloc al carrer Guimerà de Manresa | GSV
Redacció
21 de setembre del 2020
Actualitzat a les 21:58h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dissabte al migdia un home acusat de violència masclista després de veure com la filla de 6 anys de la víctima demanava auxili a peu de carrer.

Sobre 2/4 de 3 del migdia, una patrulla de la Policia Local que realitzava tasques de seguretat ciutadana al centre de la ciutat va veure al carrer Guimerà una menor de 6 anys demanant auxili a la via pública. "Socors, mataran la meva mare", deia, segons les fonts policials

Els agents van atendre la nena que els va indicar el pis on es trobava la seva mare i quan van pujar-hi van escoltar-hi cops i crits. L'home que hi havia al domicili estava molt agressiu i havia llançat objectes contra la mare i la menor, i també va empentar els agents quan hi van arribar.

L'agressor, exparella de la víctima, va ser detingut per un delicte de violència en l'àmbit de la llar. En previsió que pogués passar una situació com aquesta, la dona havia ensenyat la seva filla que si algun dia feia falta havia de sortir al carrer i demanar auxili, i així ho va fer.