El teatre Conservatori acollirà dissabte «Em sonen» un festival de quatre grups de música locals

Hi prendran part les formacions Tom & Cherry, Arlet, Sèlia i Entre d'Altres

Els manresans Arlet tocaran al festival
Els manresans Arlet tocaran al festival | Ramon Estany
Redacció
21 de setembre del 2020
Actualitzat a les 15:51h
Quatre joves formacions musicals de Manresa es trobaran al teatre Conservatori el proper dissabte, 26 de setembre a les 20.30 h en el Festival Em Sonen!, per mostrar al públic el talent d'aquestes noves fornades de músics de casa nostra. Serà el primer espectacle de la programació que acull l'espai, després de l'aturada pel Coronavirus.

Hi participarà Tom&Cherry, un grup de la Catalunya central que presenta un senzill acústic, combinant temes propis d'estils variats i algunes versions, amb un toc d'humor. També podrem conèixer la música de Sèlia, grup format per tres noies, violí, piano i veu, que combinen versions de diferents estils i temes propis, amb un missatge potent. El grup manresà Arlet amb el seu Mil raons que desgrana històries quotidianes que retraten l'amor, l'amistat... a través d'un pop artesanal i càlid. I, finalment, Entre d'Altres, un projecte musical emprès per tres joves cantautors manresans que s'han unit per buscar noves sonoritats. Amb una base de guitarres, baix i percussions, toquen temes propis en format acústic d'estil eclèctic.

Els festival, coordinat pel jove manresà Josep Rovira, té l'origen en un treball de final de 2n de Batxillerat de l'Institut Lluís de Peguera, on l'any passat el jove cursava els seus estudis. Tindrà una durada aproximada de 2 hores, a l'entorn de mitja hora per a cada grup musical.

Durant el concert s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.

Les entrades per al Festival Em Sonen! tenen un preu de 8 euros (6 euros amb carnet Galliner, menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per internet o 1 hora abans del concert a les taquilles del teatre Conservatori.

Tom&Cherry

Tom&Cherry és un grup de tres joves de la catalunya central que presenten un senzill acustic, combinant temes pròpis d'estils molt variats i algunes versions, sempre amb un toc d'humor.
Dídac Azuaza - Guitarra i Veus
Josep Rovira i Gordillo – Guitarra i Veus
Lluc Rovira – Cello

Sèlia

Sèlia és un grup format per tres noies, violí, piano i veu, que convinen versions de diferents estils i temes propis. Seguint el fil d'obres amb un potent missatge. A poc a poc van trobant la seva veu.
Anna Mosseguí - Veu
Àuria Iglesias - Violí
Laia Tatjé – Teclat

Arlet

Quines raons omplen la vida de sentit? Quins motius ens empenyen a estimar, recordar, enyorar o engegar nous projectes? A través dels deu temes que formen el seu primer àlbum d'estudi, ‘Mil raons', el grup manresà  Arlet  desgrana històries quotidianes que retraten l'amor, l'amistat o el pas del temps a través d'un pop artesanal i càlid.
Xevi Serra Vila – Veu i guitarra
Maria Oliva Campabadal – Teclat, harmònica, acordió i veu
Albert Santcristòfol Parés – Baix, guitarra i veu
Miquel Oliva Campabadal – Bateria i percussió

Entre d'Altres

Entre d'Altres és un projecte musical emprès per tres joves cantautors manresans que ens hem unit per donar un toc diferent a les nostres cançons i buscar noves sonoritats. Amb una base de guitarres, baix i percussions, toquem únicament temes propis en format acústic d'estil eclèctic.
Marc Estiarte Salisi – Guitarra i veu
Carles Serra Vila – Guitarra Acústica, Veu
Albert Santcristòfol Parés – Baix i veu