Nou integrants d'una coral de gòspel de Sallent donen positiu de Covid-19

La resta de membres del cor The River Troupe Gospel han estat aïllats i se'ls hi estan realitzant les PCR

Imatge d'arxiu d'un concert del cor The River Troupe Gospel
Imatge d'arxiu d'un concert del cor The River Troupe Gospel | AjSllt
Redacció
19 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:40h
Un total de nou membres del cor The River Troupe Gospel de Sallent han donat positiu en la covid-19. La resta de membres han estat aïllats i se'ls hi estan realitzant la PCR. Segons ha informat l'alcalde, Oriol Ribalta, a hores d'ara tots els contagiats tenen símptomes lleus o són asimptomàtics. La transmissió s'hauria produït durant un assaig de la coral, previ al concert que van oferir amb motiu de la Festa Major del municipi.

L'alcalde ha explicat que s'ha activat el protocol i que, a banda de les proves –que s'han començat a fer progressivament, primer als que van estar més en contacte amb els positius-, els gestors covid ja estan rastrejant els contactes.

L'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, ha ressaltat que, malgrat que el concert de la coral es va fer, va ser amb "totes les mesures de seguretat" i a l'aire lliure. Segons les autoritats sanitàries, ha puntualitzat, "el risc de transmissió del virus al públic és mínim o inexistent". En aquest sentit ha volgut deixar clar que, malgrat el succés, el consistori seguirà apostant per "la cultura segura".