BTT

S'ajorna a última hora la Selènika per un problema burocràtic amb el pas pel pont en obres de Cabrianes

L'administració ha respost negativament a última hora i Trànsit ha rebutjat el canvi de trajecte que proposava l'organització

per Pere Fontanals, Navarcles | 18 de setembre de 2020 a les 21:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El que no havia aconseguit la Covid-19, ho han fet les obres al pont d'accés a Cabrianes. A última hora l'organització de la Selènika de Navarcles ha hagut d'ajornar la celebració d'aquesta emblemàtica pedalada de resistència en BTT, que havia de celebrar-se diumenge, al diumenge 8 de novembre.

Dimarts arribava a l'organització la negativa de la Generalitat, a través de l'Ajuntament de Sallent, a autoritzar el pas de la Selènika pel pont en obres de Cabrianes. La negativa arribava a menys d'una setmana de la celebració de la prova malgrat que la petició s'havia fet fa més d'un mes.


Des pressa i corrents, l'organització va presentar a Trànsit una alternativa d'itinerari que passava per Artés, però finalment, després d'haver presentat tota la documentació, l'administració responia que no hi havia temps per fer el canvi, que necessitaven 30 dies laborables. A partir d'aquí, i amb una certa resignació, l'organització ha decidit ajornar la marxa BTT al 8 de novembre.

La lentitud burocràtica de l'administració a l'hora de donar resposta a la sol·licitud de pas pel pont ha tirat per terra tots els esforços de l'organització per adequar-se a la normativa anti-Covid.

 

Participació