El Club Tennis Manresa, amfitrió del Campionat d'Espanya Absolut per equips aquest cap de setmana

L'equip manresà s'enfrontarà al CT Tarragona, CT Turó (Barcelona) i CT La Salut (Barcelona)

L'equip absolut masculí del CT Manresa
L'equip absolut masculí del CT Manresa | CTM
Redacció
18 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:30h
Aquest cap setmana les pistes de tennis del Club Tennis Manresa acolliran, per segon any consecutiu, la primera Fase de Grups del Campionat d'Espanya per Equips Absoluts de 2a Categoria organitzat per la Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET).

Aquesta fase es disputarà en format de quadre play-off amb quatre equips participants, jugant les semifinals aquest dissabte a partir de les 10 i el diumenge, la final. Els equips classificats són el CT Tarragona, CT Turó (Barcelona), CT La Salut (Barcelona), i els amfitrions, CT Manresa. 

Cada eliminatòria constarà de cinc partides individuals al millor de 3 sets i 2 de dobles, que només es disputaran en cas que els resultats dels partits individuals no defineixin l'eliminatòria.

L'equip manresà estarà representat per Marc Monclús, Pol Vaquero, Marc Vargas, Carles Borderías, Èric Puig, i Guillem Arno.

Aquest equip és el mateix que es va proclamar per primera vegada Campió d'Espanya Absolut de 3a categoria –assolint l'ascens- el 2016, campió de la Lliga Catalana Absolut el 2017 i 2018, i semifinalistes al Campionat de Catalunya Absolut per Equips també el 2017 i 2018, ambdues competicions organitzades per la Federació Catalana de Tennis. L'any passat van poder mantenir la categoria guanyant al CT Girona, però van perdre la possibilitat de passar a la segona fase del Campionat quan van perdre a casa davant el CT Monteamar d'Alacant. 

Tots els partits que es disputaran el cap de setmana són oberts a tothom, i l'equip i el club esperen una gran afluència de socis de l'entitat, familiars i amics per seguir i animar en aquesta eliminatòria de gran nivell tennístic.

Enguany els components de l'equip manresà, lluiran a la samarreta les paraules "Etern Miquel" en record a n'en Miquel Múrcia, que fou durant anys director de l'Escola de Tennis del club i capità del primer equip, i que va traspassar el passat mes de març.