Confinada una classe de l'institut Lluís de Peguera pel positiu per coronavirus d'un alumne

La Covid-19 eleva fins a 111 els grups confinats en 87 centres educatius de Catalunya al tancament de dijous

Sala d'actes de l'inbstitut Lluís de Peguera de Manresa
Sala d'actes de l'inbstitut Lluís de Peguera de Manresa | ILdP
18 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:58h
L'institut Lluís de Peguera és el primer centre de Manresa que tindrà una classe confinada durant 14 dies pel positiu en coronavirus que ha donat un alumne d'aquest grup. Es tracta d'un dels grups de segon de Batxillerat. Al jove li van fer la prova PCR dijous després que els seus pares haguessin donat positiu en una prova externa. Aquest divendres s'ha confirmat el positiu de l'alumne i tota la seva classe ha estat enviada a casa seva durant un període de 14 dies.

La informació és d'aquest mateix divendres i encara no surt reflectida en el llistat que ha facilitat la Generalitat (veure al final de la notícia) sobre els grups que es van veure afectats dijous. En aquesta llista només hi consta l'escola Doctor Ferrer d'Artés, que va aïllar una classe el passat dimecres.

L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant. Al tancament de dijous, hi ha 111 grups confinats en 87 centres educatius d'arreu de Catalunya. De tota manera, la immensa majoria d'escoles i instituts del país, el 98,4%, tenen la totalitat dels seus grups funcionant, tal com ha informat aquest migdia el Departament d'Educació. Les dades d'avui suposen un increment respecte ahir, quan es van notificar 68 grups confinats en 52 centres. 

El nombre de grups confinats en funció de la tipologia de centre és la següent: Llar d’infants privades, 4; llar d’infants municipals, 14; escoles de 2n cicle d’infantil i primària, 31; instituts d’ESO, Batxillerat i FP, 23; escola d’ensenyaments artístics superiors, 1; Instituts Escola, 4; centres privats concertats, 26; centres privats, 8.
 

Escoles Afectades Covid 18.9 by edicio naciodigital on Scribd