Inditex tanca l'Oysho del carrer Guimerà de Manresa

En el marc dels tancaments qe va anunciar el passat mes de juny, entre 250 i 300 comerços a tot l'Estat

Local que ocupava l'Oysho a Manresa, a lloguer
Local que ocupava l'Oysho a Manresa, a lloguer | Aina Font Torra
18 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:20h
Inditex ha tancat de forma definitiva la seva botiga Oysho del carrer Guimerà de Manresa en el marc del pla que va anunciar el passat mes de juny que suposarà el tancament d'entre 250 i 300 botigues del grup a l'Estat, i que pot afectar entre 1.000 i 2.000 botigues de tot el món.

A la capital del Bages, el líder de la roba manté les seves marques Zara, Stradivarius, Bershka i Pull&Bear, totes a l'entorn del centre comercial, però ha decidit tancar l'establiment Oysho. Inditex havia anunciat el passat mes de juny que iniciava un procés de transformació en què prioritzaria les botigues de major superfície i en llocs més estratègic i que aquesta mesura suposaria el tancament d'entre 250 i 300 comerços.

En la mateixa comunicació va informar que els principals tancaments que faria afectarien a les marques Bershka, Massimo Dutti i Pull&Bear, però en el cas de Manresa no ha estat així i, si més no per ara, no està previst que tanquin Bershka i Pull&Bear a la capital del Bages, segons ha confirmat la pròpia empresa a NacióManresa.

En principi, segons va informar Inditex en el seu moment, el tancament dels comerços no suposarà acomiadament de treballadors, ja que es recol·locaran en altres comerços del grup.