El BAXI Manresa compensarà els seus socis amb entrades i futurs descomptes

La campanya d'abonats es tancarà el proper 30 de setembre

El president del Bàsquet Manresa, Josep Sáez
El president del Bàsquet Manresa, Josep Sáez | Xavier Sucarrats
17 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:32h
El BAXI Manresa, a través del seu president Josep Sàez, ha presentat aquesta tarda les compensacions que oferirà als seus abonats un cop s'ha oficialitzat que la lliga Endesa començarà sense públic a les graderies. Al mes de juny, el club manresà va iniciar la campanya d'abonaments amb una actitud moderadament optimista ja que es vivia una situació de desescalada. Aquestes expectatives no s'han complert i al Nou Congost proposaran als socis de l'entitat una sèrie de mesures que bàsicament seran en espècies. La campanya d'abonats acabarà el proper 30 de setembre i no es tornarà a obrir. Com tampoc es preveu posar entrades a la venda. L'objectiu és premiar als socis que al seu dia van donar suport al club. 

La idea del BAXI Manresa és retornar el 50% del què significarien els partits que els abonats no puguin gaudir en directe. Primerament, el retorn es farà amb entrades perquè els socis puguin assistir acompanyats al pavelló sempre que l'aforament ho permeti. Per exemple, si un soci es perd els primers cinc partits de lliga i després s'obre l'accés al públic aquest soci rebria cinc entrades. Sempre subjecte a complir un aforament màxim. En cas que durant la temporada no es puguin compensar tots els partits sense accés llavors el club manresà faria un descompte en l'abonament de les tres properes temporades a raó d'un terç cada any. Seguint amb els exemples, si un soci no pogués consumir 60 euros de l'abonament 2020-21, la reducció en el preu de carnet seria de 20 euros cada una de les tres properes temporades. Pel què fa a les cinc entrades de gentilesa que tenien els abonats d'entrada pel simple fet de ser-ho es traslladarien al curs vinent si no es poden utilitzar. I en cas que quan s'obri l'accés al públic no tots els socis puguin entrar es faria un sorteig cada jornada que s'intentaria que fos equitatiu. Aquell soci que no estigui d'acord amb la proposta pot passar per les oficines del Nou Congost i parlar del tema. 

L'altre 50% anirà a les arques del club al considerar que la massa social és una font de recursos importants per garantir la continuïtat del bàsquet a la capital del Bages i poder armar un equip que pugui competir amb garanties. El Bàsquet Manresa és un projecte amb més de mig segle d'història a l'elit gràcies a l'esforç de molta gent, entre els quals els patrocinadors locals i els socis. Aquests dos conceptes representen el 30% del pressupost del BAXI Manresa. 

Sàez també ha explicat que BAXI segueix incondicionalment al costat de l'entitat, confia en mantenir el suport de l'ajuntament i ha anunciat que el club va demanar un crèdit ICO a principis d'estiu. És un crèdit a cinc anys a amortitzar a partir del juny vinent. 

Arxivat a