L'escola Doctor Ferrer d'Artés, primer centre del Bages amb un grup confinat per la Covid-19

El coronavirus obliga a confinar 68 grups de 52 centres educatius a tot Catalunya

per Redacció, 17 de setembre de 2020 a les 14:44 |
Escola Doctor Ferrer d'Artés | GSV
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'afectació de la Covid-19 al sistema educatiu continua sent molt baixa quan tot just han passat tres dies des que va començar el curs. El 99,1% de centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. Al tancament de dimecres, hi ha 68 grups confinats en 52 centres educatius dels diferents territoris a causa del coronavirus. Després de tres dies des de l'inici del curs escolar un centre educatiu del Bages s'ha vist afectat per la pandèmia. Es tracta de l'escola Doctor Ferrer d'Artés, que ha hagut de confinar un grup després de detectar-se un infant amb la Covid-19.

Hi ha dues escoles que no havien començat el curs per casos de Covid-19 entre el professorat i que aquest dijous han iniciat la seva activitat lectiva: l’Escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts, i l'Escola Ridolaina de Montellà i Martinet (Cerdanya).

D'altra banda, es manté confinada la llar d'infants Petit Montessori (antiga llar d'infants Tintín) i s'afegeix l’Escola bressol municipal de Gràcia, totes dues de Barcelona.

Els 52 centres amb grups confinats es diferencien per aquesta tipologia:

 Llar d'infants privades: 4
 Llar d'infants municipals: 12
 Escoles de 2n cicle d'infantil i primària: 16
 Instituts d'ESO, Batxillerat i FP: 11
 Instituts Escola: 3
 Centres privats concertats: 14
 Centres privats: 8

El detall dels centres amb grups confinats es pot consultar en el document adjunt a sota:
 

Centres educatius de Catalunya amb algun grup confinat degut a la Covid-19 by naciodigital on Scribd

 

Participació