Obres

Gent fent Poble critica que el govern de Sant Fruitós no executi tres obres que ja estan adjudicades

Es tracta d'un parc infantil a les Brucardes, la millora d'altres parcs i la fase 6 de la zona esportiva de la Rosaleda

per Redacció , 17 de setembre de 2020 a les 13:09 |
Font de la Tolega de les Brucardes, on s'hauria d'instal·lar el parc infantil | AjSFB
Gent fent Poble ha criticat amb un comunicat de premsa "la inoperativitat" del govern de Sant Fruitós de Bages (ERC, Junts i el PSC) per no executar, després de tres mesos de ser adjudicades, la construcció d'un nou parc infantil a la font de la Tolega, a les Brucardes, les millores als parcs infantils del municipi i la fase 6 de la zona esportiva de la Rosaleda.

Aquesta obres van ser adjudicades pel govern de Gent fent Poble només dos dies abans de la moció de censura que els va fer fora de l'executiva local, i quan sabien que la moció prosperaria.


Gent fent Poble denuncia que "passats més de tres mesos des de l'adjudicació les obres aquestes no han començat, ni a La Rosaleda, ni a Les Brucardes, ni als parcs infantils". L'agrupació d'electors considera que el govern municipal s'ha deixat portar per "la deixadesa i l'actitud mandrosa i ineficaç", que són incapaços "fins i tot de donar inici a inversions que ja els hi vàrem deixar a punt des de Gent fent Poble".

Per això demana que "de forma immediata" es procedeixi a començar les obres i "deixin de sotmetre el nostre poble sota un núvol gris d'inoperància, ja sigui aturant obres ja iniciades com la nova comissaria de la policia local, ja sigui decidint no fer obres previstes tot retirant els diners per fer-les, com és el cas de la rampa de La Rosaleda, ja sigui aturant projectes urbanístics com l'Hostal Pineda, o ja sigui tenint unes obres adjudicades des de fa mes de tres mesos i no començar-les".


El govern de Sant Fruitós ha explicat que les tres actuacions formen part d'una mateixa adjudicació i que segons els tècnics municipals, les obres començaran durant la primera quinzena d'agost.

 

Participació