L'espectacle per a nadons «KL'AA, la teva cançó», dissabte al Kursaal en el marc d'Imagina't

S'aplicaran les mesures de seguretat amb reducció de l'aforament i l'ús de la mascareta durant les representacions

«KL'AA, la teva cançó» es podrà gaudir dissabte al Kursaal
«KL'AA, la teva cançó» es podrà gaudir dissabte al Kursaal | Promocional
Redacció
17 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:29h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't tornarà aquest dissabte, 19 de setembre, a la sala petita del Kursaal amb l'espectacle per a nadons KL'AA, la teva cançó de la Cia. Inspira Teatre. L'espectacle, que es podrà veure en dues funcions a les 17.30h i a les 19h, és un viatge musical de l'infant per la descoberta del món que va merèixer el premi Feten al Millor espectacle per la Petita Infància. 

KL'AA és un espectacle/concert de creació en què la base de l'espectacle és la veu (tres veus femenines), i el moviment. KL'AA significa cantar en llengua hadzabe, la llengua més primitiva que es coneix. Posa de manifest la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle d'identitat.


Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.

Les entrades per veure KL'AA, la teva cançó tenen un preu únic de 6€ amb Carnet i es poden comprar tant a les taquilles com per internet.