La Firastiu oferirà l'última liquidació de la temporada, diumenge, al passeig de Manresa

Suma forces amb la Fira Setembre, la multisectorial que serà al segon tram del passeig tot el cap de setmana

El passeig tornarà a viure una nova edició de la Firastiu
El passeig tornarà a viure una nova edició de la Firastiu | Pere Fontanals
Redacció
17 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:11h
Aquest diumenge la UBIC organitzarà la Fisastiu, la fira de liquidació definitiva de les rebaixes d'estiu, que tindrà lloc al Passeig Pere III, entre la plaça Espanya i la plaça Onze de setembre. La fira comptarà amb botigues de roba, marroquineria, joieria i bijuteria, concessionaris d'ocasió i empreses de serveis que tancaran l'estiu amb les millors ofertes de la temporada.

Aquest any la Firastiu suma forces amb la Fira Setembre, que tindrà lloc al segon tram del passeig durant tot el cap de setmana, una fira multisectorial que acollirà una trentena de parades. UBIC i Fira Manresa, organitzadors de Fira Setembre, han sumat esforços al coordinar espais, comunicació i mesures de seguretat.

Una fira segura

La Firastiu comptarà amb totes les mesures per tal de convertir-se un espai lliure de Covid. Es limitarà l'aforament, s'exigirà que tothom porti mascaretes i que faci ús de gel hidroalcohòlic, i es comptarà amb personal per informar de les mesures a prendre en cada moment. Pel què fa a les parades, se seguirà el mateix protocol de seguretat i desinfecció de productes que se segueix a les botigues.

Aquesta no és la primera fira que la UBIC organitza adaptada al risc de Covid-19. El passat 23 de juliol ja es va dur a terme el dia del llibre i la rosa, que l'entitat va coordinar responent a la demanda de llibreters i floristes. En aquella ocasió aproximadament 5.000 persones van passar pel recinte, i la valoració de paradistes, públic i administracions va ser molt positiva.