El Cd'E Manresa presenta la campanya de socis i es conjura per arribar als 500 abonats

El club engega l'oferta NextGeneration per arribar als joves i fa un preu especial per a exjugadors i extècnics de l'entitat

Extecnic i exjugadors i tècnic i jugadors actuals amb el carnet de soci del Cd'E Manresa
Extecnic i exjugadors i tècnic i jugadors actuals amb el carnet de soci del Cd'E Manresa | Pere Fontanals
16 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:16h
El nou Cd'E Manresa pica alt i de 270 socis la temporada passada vol fer el salt als 500 i així arribar al màxim històric del club en la seva època al Congost. Per això ha presentat aquest dimecres la campanya de socis que inclourà l'oferta NextGeneration per a joves de 18 a 25 anys, i la de col·lectius que pretén reenganxar al club exjugadors i extècnics de qualsevol categoria que hagin format part de l'entitat. Aquest tipus de carnet també serà aplicable a familiars directes dels exjugadors i extècnics i  també a empreses col·laboradores del club.

Per mostrar aquesta voluntat, la campanya de socis ha estat presentada amb la presència de la l'extècnic José Luís Ruíz, amb qui el club va aconseguir l'ascens a Tercera el 2001, l'exjugador Francesc Ribalta, manresà que va jugar amb el primer equip després de passar per les categories inferiors, i el Roger Pont, que és el màxim golejador de la història del Cd'E Manresa, amb 113 gols. Amb ells també hi havia l'entrenador actual del primer equip, Ferran Costa, i els jugadors Izan Checa i Erik Rafael.

El club ha viscut un estiu mogut pel que fa a altes de socis, amb 72 nous socis, i es mostra optimistes per l'expectació que han aixecat els tres amistosos disputats fins ara al Congost amb una mitjana de més de 430 espectadors per partit. A més, als socis que renovin el carnet de l'any passat se'ls farà un obsequi a la fidelitat consistent en productes de mertxandatge del club, fins a esgotar existències.

Els preus dels abonaments de temporada són: Numerari, 65 euros; Protector, 130 euros; Jubilat, 45 euros; Col·lectius, 30 euros, i la NextGeneration, 25 euros. Cal tenir en compte que els menors de 18 anys tenen l'entrada gratuïta, i que els de NextGeneration tindran regals d'altres clubs de la ciutat que es concretaran aviat.

Qui vulgui fer-se soci ho pot fer a través de la plataforma PlayofF, escrivint un correu electrònic a [email protected], al telèfon 938729923, a la secretaria del club de dilluns a divendres de 6 a 8 de la tarda i també durant els primers partits de la temporada a taquilla.