La Biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan comença la fase de represa

L'horari serà de dilluns a dijous, de 15.30 a 20.30h; divendres, de 9.30 a 14.00h

Cal Gallifa, a Sant Joan de Vilatorrada
Cal Gallifa, a Sant Joan de Vilatorrada | AjSJV
Redacció
16 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:55h
Aquest dimecres la Biblioteca Cal Gallifa passa definitivament a la fase de represa i podrà obrir les zones i els serveis habituals de l'equipament municipal. En aquesta nova fase, l'horari serà de dilluns a dijous, de 15.30 a 20.30h; divendres, de 9.30 a 14.00h i els dissabtes estarà tancat.

A partir de dimecres es tindrà accés als prestatges, es podran fer consultes a sala, agafar diaris i revistes, utilitzar el servei de préstec i auto préstec, a més del préstec interbibliotecari, i tornarà el Club de Lectura de novel·la.

A més, s'obre la Sala Infantil Alba Sellarés, el Servei d'internet i ofimàtica, la possibilitat de fer impressions i còpies i les activitats habituals de la biblioteca: hora del conte, xerrades, tallers, exposicions... També es tornaran a fer a la Biblioteca Cal Gallifa les proves ACTIC.

Des de la Biblioteca Cal Gallifa recorden que l'aforament és limitat, que cal portar mascareta, mantenir la distància de seguretat i utilitzar el gel per rentar-se les mans. A més, es demana dipositar els retorns de llibres o altre material a la bústia. En aquesta nova fase de represa no caldrà cita prèvia.