El Consell Comarcal adjudica 2.892 beques de menjador escolar

La cobertura mínima del cost del servei puja fins al 70%

per NacióDigital, 15 de setembre de 2020 a les 12:21 |
Mainada en un menjador escolar | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'àrea d'Educació del Consell Comarcal del Bages ha adjudicat aquest inici de curs 2021-2021 un total de 2.892 beques de menjador escolar. La principal novetat fa referència a que la majoria dels ajuts es corresponen a beques que cobreixen un 70% del cost del servei. Fins ara es cobria el 50% del cost. En paral·lel, un 3,5% de les beques cobreixen el 100% del tiquet menjador. El Consell ha rebut un total de 4.160 sol·licituds aquest curs i durant les properes setmanes atendrà les peticions que han estat denegades per manca de documentació a través d'una segona convocatòria.

La gestió es manté


Aquest curs el servei de menjador escolar, que gestiona el Consell Comarcal del Bages, es manté als 31 centres d'educació primària, instituts i infants d'infants de la comarca del Bages. La consellera d'Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà destaca que la gran majoria dels ajuts passen del 50 al 70% del cost del tiquet i "explica que una de les prioritats del Consell Comarcal del Bages és donar suport a les famílies amb dificultats i en el curs actual els ajuts de menjador esdevenen vitals per mantenir un servei de qualitat, que cohesiona l'alumnat, i fomenta el temps de lleure al migdia".
 

Participació