Cues de gairebé 200 metres de gent en la reobertura de la Plataforma dels Aliments de Manresa

El servei ha tornat a la normalitat en el seu punt habitual a la carretera de Vic després d'estar tancat durant el mes d'agost

VÍDEO Voluntaris de la plataforma repartint aigües entre els usuaris que esperaven
VÍDEO Voluntaris de la plataforma repartint aigües entre els usuaris que esperaven | Pd'AM
14 de setembre del 2020
Actualitzat a les 20:53h


La reobertura de la Plataforma dels Aliments de Manresa després del mes d'agost en el seu punt habitual a la carretera de Vic ha generat aquest dilluns a la tarda cues fins al Pont de Ferro, o sigui, de poc menys de 200 metres de persones que esperaven el seu torn per recollir la seva bossa amb productes.

L'espera ha estat tant llarga que els responsables de la plataforma han repartit ampolles d'aigua entre els usuaris per fer-los menys feixuga i calorosa l'espera.

Des que es va iniciar la pandèmia, la Plataforma d'Aliments de Manresa ha passat de repartir 200 lots d'emergència a 700. Són lots destinats a persones que normalment no són usuàries de Serveis Socials, però que ara, arran de la Covid-19, s'han vist amb la necessitat d'haver de demanar ajuda.

Durant aquest mes d'agost la Plataforma dels Aliments ha estat tancada i el servei de distribució de productes l'ha portat a terme directament l'Ajuntament de Manresa. Abans de tancar va distribuir lots més complets per passar el mes, i va deixar preparats 300 lots perquè el consistori els distribuís segons les necessitats.