Gent fent Poble insta el govern de Sant Fruitós a treure del calaix el projecte de l'Hostal de Pineda

Asseguren que era una proposta que ja estava enllestida el mes de març quan eren al govern

Redacció
14 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:47h
Vista de l'Hostal de Pineda des de la carretera de Santpedor
Vista de l'Hostal de Pineda des de la carretera de Santpedor | GSV
Gent fent Poble insta el regidor d'Urbanisme de Sant Fruitós, David Uró, a desencallar el projecte de l'Hostal de Pineda que, segons asseguren, ja estava enllestit el març d'aquest any, quan tenien l'alcaldia.

El grup de l'oposició troba "gravíssim" que el govern "tingui aturat sense motiu" aquest projecte urbanístic "que ha de servir per desencallar la zona de l'Hostal de Pineda". Gent fent Poble assegura que és un projecte "que ha costat molt portar a terme i que des del mes de març de 2020 està a punt".

Recorden que en el mes de març l'alcalde Joan Carles Batanés ja va proposar la seva aprovació i els grups que llavors eren a l'oposició, ERC, Junts i PSC, hi van votar en contra. Posteriorment, al mes de juny,va passar el mateix argumentant "manca de temps per mirar-se'l".

Segons assegura Gent fent Poble, en el ple de juliol, quan ja s'havia produït el canvi de govern, el regidor Uró "es va comprometre a portar-lo a aprovació al ple de setembre". El ple va tenir lloc el passat 9 de setembre i no va ser portat a votació.

Gent fent Poble demana a l'alcaldessa Àdria Mazcuñan, al regidor d'urbanisme David Uró i al seu govern "que es treguin la son de les orelles, que busquin sobre la taula o en un calaix, però que d'una vegada per totes mostrin i expliquin com està el projecte i el portin a aprovació al Ple del mes d'octubre".