El Manresa FS continua la pretemporada amb un bon paper al triangular de Tarragona

Els manresans varen perdre 1 a 2 contra l'Hospitalet Bellsport i van golejar el Salou 3-0

El Manresa FS continua la seva pretemporada
El Manresa FS continua la seva pretemporada | MFS
Redacció
13 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:06h
El Manresa FS ha jugat aquest diumenge contra l'Hospitalet Bellsport i el Salou un triangular al pavelló del Gimnàstic de Tarragona de cara posar a punt els equips en aquesta pretemporada. L'Hospitalet ha estat el guanyador del triangular.

Manresa FS 1 - L'Hospitalet Ballsport 2

Derrota injusta del Manresa FS en els últims instants del partit mercès a un xut exterior de Serrano. Els col·legiats del partit varen anular un gol als manresans a poc per acabar després del llançament d'un servei de corner que els arbitres van considerar com a servei de porta. 

A part d'aquest fet destacable, el partit va ser dominat pels manresans en diverses fases arribant  a la porteria de Miñano  en innumerables ocasions però sense finalització.

Es va avançar el Manresa FS mitjançant Noguera fent justícia al que es veia sobre el parquet. En la senyalització inexistent d'una falta favorable als del Barcelonès, L'Hospitalet va llançar ràpidament la infracció i va fer gol mentre la defensa manresana encara estava protestant l'acció als col·legiats.

Aquesta acció va fer girar el partit i a partir d'aquí els de Mesa es varen fer amos i senyors del partit tot i que els bagencs varen mereixen més ja que varen disposar de més i més clares ocasions de gol que el seu rival.

Salou 0 - Manresa FS 3

Segon partit del triangular en què l'únic canvi en relació al primer partit va ser l'entrada d'Adil a la porteria. Poc a poc el Manresa FS va ser superior als costaners, equip que porta una setmana de preparació i que encaraven el primer partit amistós.

A mida que passaren els minuts, els manresans van anar ampliant les diferències en el marcador en un partit sense història. En alguns moments el Salou va donar la cara davant l'equip manresà. 

L'Hospitalet Bellsport 4 - Salou 0

Aquest partit va tancar la matinal i va convertir l'Hospitalet en guanyador del triangular.