Monistrol de Calders organitza unes jornades per posar en valor la potabilització de l'aigua

Es portaran a terme tres activitats entre el 16 i el 27 de setembre

Monistrol de Calders
Monistrol de Calders | ACN
13 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:31h
Monistrol de Calders vol posar en valor la importància de comptar amb aigua potable a casa amb unes jornades que la seguiran des de la seva captació al riu, fins al seu pas per potabilitzar-la fins que arriba a les nostres aixetes. Les Jornades de l'Aigua es portaran a terme amb tres actuacions el 16, el 26 i el 27 de setembre, i amb un concurs a Instagram.

El dimecres 16 de setembre tindrà lloc l'activitat de contacontes "El senyor riu" a la plaça de l'Escorxador a partir de les 5 de la tarda amb dues representacions. El dissabte 26 de setembre a 2/4 de 7 del vespre a la Sala Petita tindrà lloc la conferència "La gestió de l'aigua potable a Monistrol", a càrrec d'una representant d'Aigües de Manresa, l'empresa pública que gestiona l'aigua del municipi.

El diumenge 27 de setembre tindrà lloc la visita guiada "Visitem les infraestructures que ens porten l'aigua potable a casa". En aquesta visita es mostrarà i explicarà la captació, el bombeig, la xarxa i el dipòsit d'aigua. La sortida es farà a les 10 del matí de la Platanera.

En paral·lel a aquestes activitats, també s'ha obert un concurs fotogràfic a Instagram sobre l'aigua potable amb el hashtag #Monistroldaigua.

Les jornades estan organitzades per l'Ajuntament de Monistrol de Calders amb la participació de la Diputació de Barcelona.