Detinguts un home i una dona en dos casos de violència a la llar aquest divendres a la nit a Manresa

Un cas va tenir lloc al vespre a la plaça Bages i l'altre, entrada la matinada, a la carretera de Vic

Redacció
12 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:07h
Plaça Bages de Manresa
Plaça Bages de Manresa | GSV
La Policia Local de Manresa ha practicat dues detencions aquest divendres a la nit, amb 7 hores de diferència, en dos casos diferents de violència en l'àmbit de la llar, a la capital del Bages.

El primer dels casos ha passat en un habitatge de la plaça Bages de Manresa, després que la policia rebés una trucada poc abans de 3/4 de 8 del vespre. Quan la patrulla ha arribat al lloc, tant la víctima com el seu fill menor han notificat als agents que la dona havia estat agredida per l'home en presència del fill comú. El presumpte agressor també ha ratificat els fets als agents, motiu pel qual és detingut.

La víctima ha estat informada dels drets que li són propis i ha estat traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu, mentre que la documentació expedida ha estat remesa al jutjat de guàrdia de Manresa.

Dona que agredeix a home passades les 3 de la matinada

La segona detenció per violència en l'àmbit de la llar ha tingut lloc a 1/4 i 5 minuts de 4 de la matinada en un pis de la carretera de Vic. Quan faltaven vint minuts per la 1 de la matinada, una patrulla s'ha dirigit a l'habitatge per complimentar una pena de localització permanent d'una persona.

En arribar al lloc, els ha obert un home que presentava una ferida oberta al front i ha explicat als agents que ha estat agredit per la seva exparella amb qui comparteix convivència. La presumpta agressora ha assumit els fets i ha acabat sent detinguda per la Policia Local.

La víctima ha estat traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu i la documentació tramitada al jutjat de guàrdia de la capital del Bages.