Rafael Casanova viu la seva Diada Nacional a Moià més estranya

L'Ajuntament va suspendre l'acte institucional i al llarg del matí les entitats han fet la seva ofrena floral de forma esglaonada

Alcaldes i regidors dels deu municipis del Moianès han fet l'ofrena plegats, al migdia
Alcaldes i regidors dels deu municipis del Moianès han fet l'ofrena plegats, al migdia | Xavier Rius
11 de setembre del 2020
Actualitzat a les 15:27h
Sense discursos, gairebé sense públic i sense cap conseller de la Generalitat com era habitual, els alcaldes dels deu municipis del Moianès han fet aquest divendres al migdia l'ofrena floral a Moià, vila natal de Rafael Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

L'Ajuntament de Moià va decidir suspendre l'acte institucional al voltant de l'estàtua de Casanova i va demanar a les entitats de la comarca que fessin la seva ofrena floral al llarg de matí de manera escalonada. A les dotze del migdia quan han arribat els alcaldes, regidors i consellers comarcals al monument, la majoria de les entitats culturals, socials i esportives ja havien fet la seva ofrena.

Ordenadament, amb mascareta i guardant la distància, els representants de cada ajuntament i del Consell Comarcal han dipositat el seu ram de flors, després ho han fets els grups municipals i partits polítics. I tot seguit s'ha cantat els segadors. Una escenografia estranya en temps de pandèmia.
Arxivat a