Un centenar de persones viuen la Diada marcada per la Covid-19 a Navarcles

La periodista i humorista Ana Polo i la cobla Lluïsos de Taradell han posat el colofó final a l'acte

La cobla Lluïsos de Taradell ha clos l'acte institucional de la Diada de Navarcles
La cobla Lluïsos de Taradell ha clos l'acte institucional de la Diada de Navarcles | AjNvc
Redacció
10 de setembre del 2020
Actualitzat a les 23:28h
Navarcles ha viscut aquest dijous una Diada insòlita marcada per la Covid-19, les mascaretes i la distància de seguretat. Amb un ull posat en el temps, finalment s'ha pogut dur a terme l'acte amb normalitat i omplint tot el recinte del parc Marcel·lí Monrós amb un centenar de persones. L'Ajuntament, com en els últims actes, s'ha vist obligat a limitar l'aforament per respectar les mesures de seguretat.

L'acte, ha començat amb l'actuació musical de la navarclina Cindy Peinado que ha interpretat diferents temes durant tota la vetllada com el Que boig el món dels Lax'n'Busto, entre d'altres. També ha tingut lloc una lectura de poesia a càrrec de l'artista Arnau Farré acompanyat de Oleguer Puig.

No ha faltat el discurs institucional de l'alcalde del municipi, Josep Maria Feliu, que ha incidit en la lluita contra la Covid-19 i els casos de Navarcles. Entremig, la pubilla Núria Pladellorens i la dama Aina Franco han tingut unes paraules d'esperança per a tot el poble.

Seguidament, la periodista i humorista Ana Polo ha pujat a l'escenari per treure un somriure a tots els assistents amb el seu humor feminista. Com cada any, s'ha fet la baixada de la bandera i finalment l'acte ha acabat amb el concert de la cobla Lluïsos de Taradell.