El Taller d'art de fotografia de viatges exposarà al Selves i Carner

La mostra s’inaugurarà dimarts vinent a les 8 del vespre

Redacció
08 de gener del 2010
Com a cloenda del Taller d'Art Fotografia de viatges. Missió heliogràfica a Manresa, dimarts vinent, dia 12 de gener, s'inaugurarà una exposició que inclou fotografies de l'alumnat. El curs s'ha realitzat al Centre Cívic Selves i Carner dins l'oferta formativa Tallers d'Art del trimestre octubre-desembre 2009 de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manresa. La inauguració tindrà lloc al mateix Centre Cívic a les 8 del vespre.

El taller ha estat una introducció a la fotografia digital i una revisió als conceptes de viatge, missió i patrimoni. Els i les participants han pogut aprendre nocions bàsiques de fotografia tant a nivell tècnic com creatiu, ja que a través de sortides s'ha fet una catalogació subjectiva de la ciutat i el seu patrimoni. 

Amb el coneixement del funcionament de la pròpia càmera, la llum i la manipulació posterior de les imatges amb el photoshop, l'alumnat del taller dóna la seva visió de Manresa des d'un punt de vista creatiu i personal.

El taller ha estat conduït per Xavier Gil, fotògraf professional, diplomat en  Fotoperiodisme a la UAB, que ha publicat a La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, l'Avui i l'editorial Vicens Vives, entre d'altres.

L'exposició es podrà visitar els dies laborables, del dimarts 12 de gener al divendres 29 de gener de les 10.00 a les 14.00 h i de les 16.00 a les 21.00 h al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16).

Recordem que estan obertes les inscripcions als propers Tallers d'Art que comencen a partir de l'11 de gener: iniciació al rakú, artesania del cuir, brodem i decorem amb cintes, decoració amb flors i millorem la qualitat de vida amb el moviment.

Més informació i inscripcions a: www.ajmanresa.cat i trucant al 010, al Centre Cívic Selves i Carner (93.8727477), al Centre Cívic Joan Amades (93.8743000) o a la regidoria de Cultura (93.8753423 i 93.8753410, Ext. 10).