Manresa acollirà la presentació de «Tornarem a vèncer» amb Pere Aragonès i Marta Rovira

El llibre es presentarà a vint municipis del Bages. Sant Fruitós i Sallent seran els següents

Capçalera del llibre
Capçalera del llibre | ERC
Redacció
10 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:04h
Manresa serà el primer municipi de la Catalunya Central on es presentarà el llibre Tornarem a vèncer d'Oriol Junqueras i Marta Rovira. Serà aquest dissabte 12 de setembre a les 12h a la Plaça Sant Domènec. Tornarem a vèncer (I com ho farem) és el títol que el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i la secretària general del partit, Marta Rovira, han donat a la proposta estratègica republicana per a l'independentisme, publicada en forma de manual polític.
 
ERC Manresa convida a la ciutadania a participar de la presentació del llibre, que presentarà l'alcalde de Manresa, el republicà Marc Aloy, i que comptarà amb la participació del vicepresident del Govern, Pere Aragonès, la consellera de Justícia, Ester Capella i la intervenció via telemàtica de Marta Rovira. L'acte també es podrà seguir des del canal de Youtube d'Esquerra Republicana de Catalunya.
 
El llibre Tornarem a vèncer (i com ho farem) va arribar a les llibreries el dilluns 7 de setembre. El dimarts 8 de setembre a les 18:30 h va tenir lloc una presentació simultània a diverses poblacions catalanes i a Ginebra, que es va retransmetre via streaming. Amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta estratègia a la ciutadania, el llibre s'ha estat presentant i es presentarà en actes presencials o telemàtics arreu del territori català.
 
Presentacions al Bages

Manresa serà l'acte de llançament d'una campanya de presentacions del llibre al Bages. Des d'ERC Bages han anunciat que hi ha previstes presentacions a més de vint municipis que es duran a terme entre setembre i octubre. La propera setmana és el torn de Sant Fruitós de Bages – Dilluns 14, a les 19.30h, a la biblioteca municipal, i de Sallent – Divendres 18, a les 19h, a la plaça de la Pau-.