L'Ajuntament de Sant Vicenç reforça el servei de neteja a les escoles aquest inici de curs

El consistori coordina les mesures de posada a punt del nou curs escolar en què la comunicació entre les escoles i el Centre d'Atenció Primària serà constant

per NacióDigital, 10 de setembre de 2020 a les 11:12 |
Reunió d'inici de curs a Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet es posa a disposició dels centres educatius del municipi i coordina la posada a punt del nou curs escolar en què s'han pres tot un seguit de mesures per garantir la màxima seguretat i higiene en la situació de pandèmia actual. En el marc d'una reunió promoguda per la regidoria d'Ensenyament, celebrada aquest dimarts al matí, s'ha donat a conèixer la professional referent del Centre d'Atenció Primària amb qui hauran de contactar els centres davant de qualsevol possible cas. El consistori reforçarà el servei de neteja, que s'incrementarà en un 25% a les escoles públiques del municipi, amb una persona dedicada exclusivament a les tasques de neteja i desinfecció durant les hores lectives.

Accessos i grups


Pel que fa als accessos als centres educatius, s'ha acordat ampliar les entrades a l'escola Puigsoler, que també acull l'Escola Municipal de Música, que passarà d'un a quatre accessos coincidint amb l'inici de curs. La voluntat és evitar les aglomeracions d'alumnes i famílies a les hores d'entrada i sortida. L'Escola Sant Vicenç ha organitzat els grups i no serà necessari utilitzar els espais municipals que l'Ajuntament tenia a punt.

Pel que fa a l'Escola Municipal de Música, el centre aplicarà els protocols específics del departament d'Educació per garantir el seguiment del curs, de la mateixa manera que l'Escola Bressol Municipal El Niu, que estrena nous tancaments i una nova terrassa.


En paral·lel, la Brigada Municipal treballa per retirar el mobiliari prescindible de les aules per assegurar el màxim d'espai possible.
 

Participació