La licitació de la rampa de la passera de la Rosaleda queda deserta i haurà d'esperar a 2021

Gent fent Poble critica que el govern de Sant Fruitós hagi "deixat perdre" la subvenció de la Diputació

Passera de la Rosaleda
Passera de la Rosaleda | AjSFB
Redacció
10 de setembre del 2020
Actualitzat a les 9:35h
La construcció de la rampa d'accés a la passera de la Rosaleda haurà d'esperar a l'any 2021 per poder ser una realitat. La licitació per a la seva construcció ha quedat deserta, i el govern de Sant Fruitós de Bages ha començat a estudiar perquè cap empresa s'hi ha presentat per evitar que torni a passar el mateix en una nova licitació. Per tornar a iniciar el procés, la nova licitació ja no entrarà en el pressupost municipal d'enguany i haurà d'esperar al de 2021.

El grup a l'oposició Gent fent Poble ha criticat que el govern municipal hagi "deixat perdre" el finançament propi i l'ajut de caixa de la Diputació de Barcelona per realitzar l'obra. La formació explica que quan era al govern "va deixar el projecte aprovat i el diners suficients per fer-la i no hi hauria d'haver cap circumstància que fes renunciar a fer aquesta rampa".

Al quedar la licitació deserta, el 13 de juliol passat el govern va aprovar en Junta de govern retornar els diners de la subvenció a la Diputació, i aquest dimecres ha aprovat en ple la retirada de la partida de 62.000 euros de recursos propis per fer la rampa.