L'Esquerra Independentista dona el tret de sortida als actes de la Diada al Bages

Eulàlia Reguant, Jordi Trapé, Mar Ampordanès i el Movimiento Antirrepresivo de Madrid han protagonitzat un acte en format preelectoral

Acte de la CUP a la plaça Sant Domènec
Acte de la CUP a la plaça Sant Domènec | Pere Fontanals
09 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:36h
L'Esquerra Independentista de Manresa ha donat el tret de sortida als actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya al Bages, amb un acte en format míting a la plaça Sant Domènec de Manresa aquest dimecres al vespre. L'acte s'ha portat a terme en un aforament limitat de 40 cadires, però amb moltes més persones que s'han aturat a seguir l'acte fora del recinte tancat per respectar les mesures sanitàries.

L'exdiputada i exregidora de Barcelona de la CUP, Eulàlia Reguant, ha reivindicat la lluita de carrer i el moviment popular per combatre el possibilisme dels diferents governs i per teixir xarxes de solidaritat entre la classe obrera.

El regidor de Fem Manresa, Jordi Trapé, ha traslladat la lluita des dels municipis per aconseguir la independència. L'exportaveu nacional d'Arran, Mar Ampurdanès, ha instat els joves a organitzar-se i a comprometre's amb el moviment anticapitalista.

Unai Pastor, del Movimiento Antirrepresivo de Madrid, ha explicat l'empresonament de Dani Gallardo a mans de "l'Estat feixista" per evitar la solidaritat dels pobles d'Espanya amb la desobediència catalana.

L'acte ha estat conduït per la periodista de NacióManresa, Aina Font.