La UBIC respon a Vinyes que no va ser convocada pel Consell de Mobilitat

Redacció
07 de gener del 2010
La UBIC ha emès un comunicat en que respon a les declaracions que el regidor de Via Pública, Joan Vinyes, va fer a Manresainfo en que recordava que en la darrera reunió del Consell de Mobilitat on es va debatre en profunditat el projecte del carril bici, "no va venir" cap representant de la UBIC.

En el comunicat, la UBIC de Manresa informa que s'ha posat en contacte amb les persones encarregades de convocar per a aquesta reunió del Consell de Mobilitat del dia 29 d'octubre de 2009, i que els han respost, avui dijous 7 de gener de 2010, confirmant que, probablement per un error humà, la UBIC de Manresa no va ser convocada a aquesta reunió, i per tant no hi van poder assistir, ni debatre, ni ser informats del projecte del carril bici.

La UBIC destaca en el comunicat que si bé és cert que van mantenir una reunió amb la regidora Mar Canet i el regidor Joan Vinyes, el motiu de la trobada era per tractar l'organització de la Fira de Sant Andreu. Alhora, el Regidor de Mobilitat va aprofitar per comentar breument el tema del carril bici de manera extraoficial, a l'espera d'una convocatòria oficial per debatre àmpliament aquest tema. Convocatòria que encara no s'ha rebut.