La CGT denuncia que l'Ajuntament externalitzarà l'obertura dels camps de futbol de Manresa

Des de la regidoria d'Esports es recorda que aquest servei està externalitzat des de fa anys en els camps de futbol dels barris, però que aquest curs s'hi inclourà el del Congost

Enguany, el servei de consergeria s'ampliarà al camp de futbol del Congost
Enguany, el servei de consergeria s'ampliarà al camp de futbol del Congost | AjM
Redacció
08 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:04h
La secció sindical de la CGT a l'Ajuntament de Manresa ha emès un comunicat on mostra la seva "frontal oposició" a l'externalització dels serveis de manteniment i consergeria vinculats a l'obertura, els caps de setmana, dels camps de futbol dels barris i del camp municipal del Congost.

El sindicat assegura que aquesta mesura que a partit del proper mes d'octubre s'implementarà en els camps de futbol "es vol ampliar a altres equipaments esportius de la ciutat". Des de la regidoria d'Esports es recorda que aquest servei està externalitzat des de fa anys en els camps de futbol dels barris i que en aquest curs s'hi inclourà el del Congost.

Igualment, els anarcosindicalistes diuen que els "sembla increïble" que l'Ajuntament aposti per la privatització de serveis que es poden fer amb recursos propis, que significa "precarietat laboral" per a benefici d'una Fundació amb més de 800 treballadors "que no té ni comitè d'empresa", en referència a Ampans. Tot i aquesta afirmació el servei s'assignarà el proper dijous en una mesa de contractació que tindrà lloc a l'Ajuntament.