La mare amb dos fills que havia ocupat un pis al carrer Dr. Zamenhof marxa a casa d'uns familiars

La dona s'ha ofert a la immobiliària per netejar-lo si li pugen aigua perquè pugui entrar-hi el seu propietari

Vista parcial de la cuina del pis del carrer Dr. Zamenhof
Vista parcial de la cuina del pis del carrer Dr. Zamenhof | Consultin
07 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:01h
La dona amb dos infants que havia ocupat un pis de protecció oficial al carrer Zamenhof, 28, de Manresa, ha desistit en l'ocupació i ha marxat a casa d'uns familiars aquest dilluns a la tarda, segons han confirmat a NacióManresa fonts de la immobiliària Consultin que va gestionar la seva venda a un noi que es va trobar amb l'ocupació en entrar-hi a viure.

La dona havia assegurat ser víctima d'una estafa. Segons va explicar divendres passat, havia pagat 2.500 euros "a unes persones" a canvi de les claus del pis. "Aquelles persones m'havien dit que el pis era del banc i que no me'n traurien", però els pisos eren d'Acciona i s'estava tramitant la seva venda com a habitatge de protecció oficial.

Quan el comprador de l'habitatge havia pagat les arres i la hipoteca es va trobar que li havien canviat les claus del pany recentment i que hi havia una dona amb els seus dos fills a l'interior del pis. Divendres passat, una vuitantena de persones es van concentrar convocades per Manresa Segura per mostrar la seva disconformitat amb l'ocupació.

Després de menys d'una setmana, la dona i els nens, que es trobaven en el pis sense aigua ni llum, han trucat aquest dilluns al matí al responsable de la immobiliària per comunicar-li que a la tarda marxarien com així ha estat. Segons la immobiliària, ha anat a viure a casa d'uns familiars. La dona, abans de marxar, s'ha ofert a netejar el pis si algú li pujava aigua per fregar.